Menu Premium

Ghost Recon Wildlands 4K 60FPS PC trailer

Jeroen Wiersma 06/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Mocht je een PC hebben die de nieuwste games op ultra hoge graphics kan draaien, dan ben je mogelijk al van mening dat je het beste kunt gamen op een PC. Mocht je nou nog niet overtuigd zijn, dan doet Ubisoft een goede poging je toch over te halen met de Ghost Recon Wildlands 4K 60FPS PC trailer.

In de trailer is te zien dat Ubisoft in samenwerking met NVIDIA een aantal technologische foefjes heeft toegevoegd zoals HBAO+ detailed shadows, volumetric lighting, turf effects grass simulation en de ansel game capture tool. Die vakantie naar Bolivia is dus niet meer nodig. Zelfs voor de nodige kiekjes hoef je straks alleen nog je PC op te starten. Voor de PC-gamer zijn er straks talloze opties om je graphics naar eigen wens in te stellen, kun je zelf kiezen voor een hardcap framerate, is er onder andere multi-monitor ondersteuning en zijn de user interface en de controls te customizen.

Een paar dagen terug hebben Boris en Jelle Ghost Recon Wildlands gepreviewd aan de hand van de open beta. Morgen komt de game wereldwijd uit op de PlayStation 4, Xbox One en PC. Voor welk systeem ga jij Ghost Recon Wildlands straks halen?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch