Menu Premium
Loading...

In 2013 was deze Mega Bloks Halo game in ontwikkeling

Jeroen Wiersma 09/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het was april 2008 toen het tijdschrift Electronic Gaming Monthly kwam met het nieuws van een in ontwikkeling zijnde Lego Halo. Maar helaas; één april, kikker in je bil! Ondanks dat het maar een grap was, was het idee wel de wereld in geslingerd en blijkbaar sprak het mensen toch wel aan, want in 2013 was deze Mega Bloks Halo game in ontwikkeling.

Mega Bloks lijkt erg op Lego, maar lijkt iets minder moeite te hebben met geweldadige elementen, en geeft ook echte sets uit van Halo. Misschien heb je ze wel eens zien liggen in de speelgoedwinkel. De game die in ontwikkeling was bij N-Space moest erg gaan lijken op bijvoorbeeld Lego Star Wars. Met elementen die ook typerend zijn voor de Lego-games zoals de humor, het verzamelen van onder andere personages en voertuigen, het kunnen bouwen in de levels, puzzeltjes en een split-screen modus. Microsoft heeft echter destijds besloten het project te cancelen. Over de reden hierachter kunnen we voorlopig alleen speculeren.

In de video zie je een prototype uit 2013, die er vrij gelikt uitziet. De meerderheid van de reacties is erg positief over de game en had het graag uitgebracht zien worden. Zou jij alsnog graag een Mega Bloks Halo zien verschijnen?

Bron: Eurogamer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch