Menu Premium

Pokémon GO krijgt een volle week aan dubbele Stardust en XP

Jeroen Wiersma 21/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

In oktober hebben we samen met Pokémon GO Halloween mogen vieren, wat je vast en zeker een Gengar heeft opgeleverd. Nu is het volgens Niantic tijd om de community, die bestaat uit honderden miljoenen spelers, te vieren. Een soort bedankje eigenlijk. Hoe? Zo: Pokémon GO krijgt een volle week aan dubbele Stardust en XP!

Naast deze bonus gelden ook nog steeds de dagelijkse en wekelijkse bonussen die Niantic onlangs heeft toegevoegd voor het bezoeken van Pokéstops en het vangen van Pokémon. Vond je het levellen te langzaam gaan en raakte je daardoor een beetje in de Pokésleur, dan is dit misschien een goede mogelijkheid flinke stappen te maken op de weg naar het bereiken van het niveau van een echte Pokémon Master.

Pokémon GO kwam officieel uit in juli en heeft de laatste periode een actievere houding laten zien in het behouden van spelers door het toevoegen van nieuwe features. De tweede generatie Pokémon lijken ook niet lang meer op zich te laten wachten. Verder wordt het natuurlijk erg interessant om te kijken wat er met het aantal spelers gaat gebeuren nu Pokémon Sun & Moon uit zijn gekomen. Ga jij nu zowel op je handheld als op je mobiel Pokémon vangen?

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch