Menu Premium

De Uncharted 4 Classic Mode gaat op de schop

Roy de Keijzer 04/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Naughty Dog heeft vandaag via hun developement blog laten weten dat er een ‘playlist’ aan multiplayer beta tests voor de boeg ligt voor Uncharted 4. Naughty Dog wil hiermee nieuwe features van de game laten testen, voordat deze in de game worden gestopt. De eerste feature die wordt getest is de vernieuwde Classic Mode die terug lijkt te grijpen naar de multiplayer van Uncharted 2.

De beta test is nu te checken en eindigt dit weekend. Deze Classic mode is een uitgeklede versie van de multiplayer mode en grijpt volgens Naughty Dog terug naar de basis. De focus komt te liggen op de combat en de movement op de map. Er zijn in deze mode geen in-game store, radar, mystical items, downed state, of sidekicks aanwezig. De heavy weapons zullen op de map spawnen in plaats van dat je ze moet unlocken.

Naughty Dog moedigt de community aan om feedback te geven op deze beta test door te reageren op de social media kanalen van de ontwikkelaar. Op een later moment zal Naughty Dog ook nog een enquête versturen over deze Classic Mode.

Hiernaast is er inmiddels een nieuwe patch uitgebracht voor Uncharted 4. Met deze patch wordt het mogelijk om gebruik te maken van de PlayStation 4 Pro support, waarmee de game in HDR, met betere graphics en op een hogere resolutie gespeeld kan worden.

Afgelopen september verscheen de Bounty Hunters DLC. Aan de volgende DLC wordt momenteel hard aan gewerkt en Naughty Dog is onder andere bezig met een Co-op Mode.

Ga jij deze week aan de slag met deze Classic Mode van Uncharted 4? Laat het weten in de comments hieronder!

Bron: VG 24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch