Menu Premium
Loading...

Ga even lekker zitten voor deze Gears of War 4 launch trailer

Roy de Keijzer 19/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op 11 oktober is het zover: het nieuwste deel van de Gears of War-serie. Karim en J.J. bespraken eerder al hun verwachtingen in de Gamescom 2016 Preview. Met deze nieuwe Gears of War 4 launch trailer komt de release van de game nóg dichterbij, dus ga er maar eens lekker voor zitten.

De titel van de trailer luidt: ‘Gears of War 4 – Gameplay Launch Trailer’. Toch worden er in deze trailer geen échte gameplay-beelden getoond. Wat we wel te zien krijgen is een samenstelling van in-game cutscenes die ons een indruk geven over het verhaal in de game. Zo worden J.D. Fenix, Kait en Del geïntroduceerd. Zij zullen Marcus gaan helpen met het vechten tegen een nieuwe bedreiging van onze aarde.

Gears of War 4 verschijnt op 11 oktober voor de PC en de Xbox One. Deze game zal straks Xbox Play Anywhere gaan ondersteunen. Dit komt erop neer dat een digitale aankoop van een van de versies – Xbox One of PC – de andere versie gratis voor je speelbaar gaat maken. Microsoft heeft op de E3 bekend gemaakt dat de game in multiplayer crossplay ondersteuning heeft, zodat PC- en Xbox-spelers het online tegen elkaar kunnen opnemen.

Word jij enthousiast van de Gears of War 4 launch trailer? Laat het horen in de comments!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch