Menu Premium

Nioh verschijnt wereldwijd op 9 februari

Roy de Keijzer 13/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tecmo Koei heeft op de Japanse PlayStation persconferentie nieuwe informatie gegeven over de aankomende actiegame van Team Ninja, die met argusogen in de gaten word gehouden. De PlayStation 4 exclusive Nioh verschijnt wereldwijd op 9 februari 2017.

Veel mensen vergelijken de game met Dark Souls en Ninja Gaiden, voornamelijk door de soortgelijke gameplay. Team Ninja noemt het zelf een “Historical fantasy action role-playing game”. Nioh speelt zich echter af in een andere setting dan Dark Souls, namelijk in een fictieve middeleeuwse Japanse setting van de Edo periode rond het jaar 1600. Kortom: Japanse folklore, ninja sterren, samurai zwaarden en papieren huizen zijn in deze game van de partij. Je volgt het verhaal van William, een blond-harige samurai, die zijn weg vecht door verschillende vijanden, van mens tot demoon.

Eerder waren er al alpha’s en beta’s te downloaden van Nioh op de PlayStation Store, waarmee een goede impressie was te verkrijgen hoe de uiteindelijke game er uit zal komen te zien. De demo’s werden in ieder geval goed ontvangen door de fans en de media. Skate en Steven hebben eerder al het één en ander besproken in onze preview van Nioh.

Ga jij Nioh in huis halen als hij op 9 februari verschijnt? Laat het horen in de comments!

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch