Menu Premium
Loading...

Laat de oermens in je los met drie ARK: Survival Evolved trailers

Rik Koning 13/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eén van de games die aan bod kwam tijdens de AMD PC Gaming Show is ARK: Survival Evolved, een soort Jurassic Park gone videogame waarin spelers moeten overleven op een eiland vol dinosauriërs. Tijdens de show hadden de makers niet één, niet twee, maar zelfs drie nieuwe trailers om te laten zien. Dus ga die shit checken en laat de oermens in je los met deze drie ARK: Survival Evolved trailers!

ARK: Survival Evolved is ondertussen al meer dan een jaar speelbaar op de PC via een early access en kan sinds december zelfs al op de Xbox gespeeld worden. Het is een adventure survival game die vanuit een first- of third-person perspectief wordt gespeeld en waarin spelers met behulp van wapens en de aanwezige dinosauriërs moeten proberen vijandige mensen en beesten te verslaan. De game heeft niet alleen een single-player, maar ook een multiplayer aspect waarin spelers samen kunnen werken om te overleven.

In de eerste trailer is een nieuwe omgeving te zien waarin spelers een basis in de oude boomtoppen van een jungle kunnen maken. Verder maken we kennis met de Titanosaur, de grootste dinosaurus op het eiland. Deze gigantische wezens zijn zo sterk en gigantisch dat spelers een complete basis op hun rug kunnen bouwen. Als je daar niet enthousiast van wordt dan weten we het ook niet meer!

In de tweede trailer is de mod Primitive+ te zien, een uitbreiding die door iemand uit de community gemaakt is en vanaf volgende maand als officiële mod uitgebracht gaat worden door de ontwikkelaar. De mod draait met name om het creëren van een complete samenleving met andere spelers. Ook de laatste trailer gaat over een toekomstige officiële mod en wel Primal Survival, waarin spelers de volledige game als een van de vele dieren kunnen spelen.

Genoeg interessants in de maak voor ARK: Survival Evolved dus! De game komt later dit jaar uit op de PlayStation 4, Xbox One en Windows 10.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch