Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #63 over Ghostbusters, Black Adam & Joker 2

12/06/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

De zondagochtend staat zoals altijd in het teken van Nerd Culture. De wekelijkse nerd podcast over film & tv. We zijn aangekomen bij nummer 63. Jelle & Koos hebben achter de desk plaatsgenomen en er zijn een hoop nerdy nieuwtjes om met jullie door te nemen. Vandaag hebben we het over Ghostbusters, the Last of Us serie, de wekelijkse dosis met Star Wars facts en bekijken wat trailers die pas geleden uit zijn gekomen. Maak je klaar, pak een kop koffie en geniet van een nieuwe editie van Nerd Culture. Nummer 63.

Ghostbusters universe breidt zich uit

It’s Ghostbusters time! Koos & Jelle zijn een groot fan van de spokenjagers. De afgelopen dagen zijn we weer gevoed met een hoop Ghostbusters nieuwtjes. Zo heeft Sony een Ghostbusters Animated Movie aangekondigd, krijgen we een sequel van Ghostbusters: Afterlife én we hebben de eerste details over de Ghostbusters sequel binnen. Buiten de Ghostbusters series om zijn er afgelopen dagen ook een hoop andere films aangekondigd. Zo hebben wij onder andere tijdens de Summer Game Fest beelden gezien van The Rock in Black Adam en zagen we eindelijk een glimps van de animated Cyberpunk serie Edge Runners.

Boba Fett moet weer badass worden

The Book of Boba Fett bleek voor een hoop Star Wars fans een teleurstelling te zijn. Niet iedereen was blij met de manier waarop Boba Fett naar voren kwam in de serie. Er is inmiddels een tweede seizoen van The Book Of Boba Fett onderweg, en acteur Temuera Morrison heeft in een interview gezegd dat de oude Boba Fett terug moet komen. En dan wel de ‘badass’ versie van Boba Fett. De Boba Fett acteur hoopt dit te kunnen veranderen en terug te gaan naar de roots van het karakter. Zal het tweede seizoen het imago van Boba Fett redden? Jelle & Koos gaan er in detail op in. Dit en nog veel meer zie en hoor je allemaal in Nerd Culture #63.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch