Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #46 over The Book of Boba Fett, X-Men ’97 & Futurama

13/02/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ook op deze zondagochtend kun je lekker gaan genieten van een dagje naar familie of een goede wandeling. Maar je kunt ook gewoon de nerd uithangen, jouw favoriete podcast app aanzetten en  de nieuwe editie van Nerd Culture checken. En pak er dan meteen een lekker warm croissantje bij plus een stevige bak koffie. Voor je klaar staat Nerd Culture nummer 46. Met vandaag onder andere de review van The Book of Boba Fett plus wat andere nieuwtjes. Zoals nieuws over X-Men, Dr Strange 2, Obi-Wan Kenobi en nog veel meer. 

Er komt een reboot van Futurama

Elke Nerd houd van wat stevige nerdy nieuwtjes. En dat is precies wat Koos en Jelle vandaag voor jullie in petto hebben. Zo hebben ze de release datum van Obi-Wan Kenobi. Gaat dit de Star Wars-serie zijn waar we allemaal op zitten te wachten? Gaat het ook beter zijn dan The Book of Boba Fett en The Mandalorian? De releasedatum ligt in ieder geval vlakbij. Verder hebben de twee het over de reboot van Futurama. Goed nieuws voor de fans van de originele serie. Wat de reboot inhoudt? Dat hoor je zo. Tot slot hebben de twee mannen het ook over de Ayer cut van The Suicide Squad en enkele geruchten rond een nieuwe Ghost Rider. 

The Book of Boba Fett Review

Aan het einde van Nerd Culture zit de review van The Book of Boba Fett. Afgelopen weken heb je ons er al over gehoord. Nu is de serie afgelopen en wij alle afleveringen hebben gezien is het tijd voor het eindoordeel. Dus let op, er zijn spoilers. Hoe hebben Jelle en Koos de serie ervaren? Komt het in het einde allemaal tot een goed geheel? Is dit een waardige Star Wars spin off-serie? Vinden ze het beter dan The Mandalorian? En hoe zit het met het verhaal? Snappen ze nu waarom er bepaalde bekende characters erin zaten? Je ziet en hoort het allemaal in deze editie van Nerd Culture

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch