Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #163 over Uncharted 2, Star Wars en The Penguin

23/06/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Aflevering 163 staat voor je klaar. Hopelijk heb je net als Huey en Jelle een bakkie koffie erbij gepakt, of zelfs een alcoholische versnapering. Want het is mooi weer, en we zijn wat laat! Dus zet je BBQ aan en kijk of luister deze aflevering met licht gesis op de achtergrond. Leg er dan ook nog een een vissie op, en The Penguin zal trots op je zijn.

Marvel, DC, en Star Wars

Ik hoor je denken, “The Penguin? Want bedoelen ze?!”.. naja, dat is dus voor de vindbaarheid. SEO regeltjes, je kent het wel. Of ik hoop eigenlijk van niet want god o god wat is dat lamlendig gedoe zeg, dit soort teksten schrijven. Je zal het maar dagelijks moeten doen, haha.. Komen weer even wat namedrops voor de checklist: we hebben blokjes nieuws over jouw favoriete topics voor een nerd podcast, te weten films van Marvel, DC en natuurlijk Star Wars.

Osso di Flammoe

Ook Huey heeft nu House of the Dragon gekeken, en ik, Jelle, zeg eerst van niet, maar laat later toch blijken dat ik vanuit m’n ooghoek heb meegekeken met m’n vriendin. Wat we er van vinden, dat hoor je in deze aflevering. 163 alweer,.. goh zeg! Nou nou. Willen jullie a.u.b. met me mee doen en House of the Dragon “Osso di Flammoe” noemen?

Komkommertijd

Hopelijk merk je aan het nieuws niet perse dat het een week vol komkommertijd was, maar dat was het dus wel. Gelukkig waren er wel een paar vette trailers, zoals dus die van The Penguin. En nu gaat Jelle zelf ook BBQen, want hij krijgt echt een bloedneus van het typen van dit soort tekstjes.
Enjoy, gabbers!

00:00:00 Intro
00:07:00 House of the Dragon S2E1 – Greens vs. Blacks
00:16:00 Presumed Innocent
00:19:06 Volgende week op streaming / bioscoop
00:30:18 Comments van de week
00:35:40 DC Blokje
00:50:38 STAR WARS Blokje
01:15:39 MARVEL Blokje
01:22:40 Overig nieuws

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch