Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #162 over The Boys, The Acolyte & House of the Dragon

16/06/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Aflevering 162 op je beeldbuis met Huey, Jelle en Koos aan tafel en we hebben dit keer goed nieuws voor je want Nerd Culture is weer terug op je favoriete podcast player en ook alle oude gemiste episodes zijn er te vinden. Deze week hebben we het uitgebreid over seizoen 4 van The Boys, episode 3 van The Acolyte en de laatste aflevering van Star Trek Discovery.

The Boys Season 4

The Boys keert na drie seizoenen weer terug bij Amazon Prime Video en direct ook met drie episodes van een uur. Waar we je vorige week nog wisten te melden dat de showrunner niet meer van tevoren wilde bepalen hoeveel seizoenen de show zal gaan zijn, laat ie een paar dagen later weten dat het toch bij vijf zal blijven. Maar is dat ook echt zo? Want er wordt al direct, naast Gen-V, een nieuwe spin-off show geteased met Jeffrey Dean Morgan’s nieuwe personage.

Star Wars The Acolyte

Natuurlijk moeten we het ook over Star Wars The Acolyte hebben. De nieuwste Disney+ TV show weet aardig wat los te maken binnen de Star Wars community. Aflevering 3 was dan ook de zogenaamde gevreesde episode die zou breken met de voorgaande lore established door George Lucas. Huey is er eens goed voor gaan zitten en laat in deze episode weten of het iets voor jou is of dat je dit beter kunt skippen. Heb jij de show al gezien? Laat hieronder in de comments weten wat je ervan vindt!

Trailer Trash

Last but not least hebben we ook een aantal trailers die we gaan checken. Zo is er daar een teaser voor DC Animation’s Watchmen Chapter 1 & 2. We blijven met Tales of the Teenage Mutant Ninja Turtles nog even in het hoekje van animatie. Deze TV show is gebaseerd op Seth Rogen’s Mutant Mayhem die vorig jaar nog een aardig succesje wist te boeken. Het ziet er in elk geval dope uit!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch