Menu Premium
Loading...

Tony Hawk’s Pro Skater 1 & 2 Remake, Koos & Jelle doen een Let’s play!

22/08/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Al eerder hebben we het eerder met onze skater Emiel gehad over de huidige status van de games binnen het skate genre. Want er zijn nu eenmaal een aantal vette nieuwe titels op komst. Maar zijn deze net zo goed als de skate games die we vroeger hebben gespeeld? Als we denken aan top titels rondom skating games dan denken we aan natuurlijk aan Tony hawk. Echter is dit wel iets heel anders dan een game zoals Skater XL. Jelle en Koos gaan het voor je testen in een Let’s play.

Rolling into history

He he, wat is dit vet zeg. Eindelijk een skate game die we als skate fans natuurlijk allemaal hebben gespeeld. Tony Hawk is natuurlijk al een fenomeen als skating pro in real life. Daar komt ook nog eens bij kijken dat de Tony Hawk games gewoon ontzettend goed zijn. Als we namelijk denken aan games die de fundering rondom skating games hebben gelegd. Dan denken we gelijk, inderdaad.. de Tony Hawk’s pro skater games.

Tony Hawk is een levende legende

Het is al een enige tijd geleden dat we hebben mogen boarden met onze favoriete skate pro’s. Maar nu is de tijd daar dat Jelle en koos aan de slag gaan. Manuals in balans houden, grinden over rails en sicke combo’s rollen zo van het beeldscherm af. Althans, dat hopen we. Natuurlijk zijn deze twee mannen nu eenmaal niet skaters zoals Emiel dat is. Maargoed, dat terzijde. We willen nu eenmaal weten of deze remake nou net zo vet is als de originele versie. Of is het combo’s rollen op een ander niveau? Jelle en Koos gaan in deze let’s play weer terug op het skateboard. Of wij denken dat ze dit nog in hun vingers hebben zitten, gaan jullie zien in deze let’s play video.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch