Menu Premium
Loading...

Skater XL Review – Kopen, budgetbak of slopen?

05/08/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Denk hier eens even over na! In 2010 werd de laatste grote skate game uitgebracht. 2010!!! Ben jij een van die skaters die al die jaren heeft zitten wachten op een nieuwe skate game? Dan kon je het afgelopen jaar je geluk waarschijnlijk niet op toen er meerdere titels werden aangekondigd!  Tony Hawk Pro Skater 1 & 2, Skate 4, Sessions en Skater XL. De game waar we het in deze video over gaan hebben. Emiel en JJ zijn heel wat virtuele bot breuken verder, maar ze zitten klaar aan de desk om jou alles te vertellen over deze nieuwe skategame!

Emiel is een skater in hart en nieren

Emiel staat al sinds zijn jeugdige jaren op een skateboard. Maar in het drukke leven van een game developer en leraar is het lastig om allerlei beroemde skate spots te kunnen testen. Gelukkig is daar Skater XL. De game biedt een map aan met meer dan zestig real life skate spots in Californië, waaronder de beroemde staircase Lyon 25! Californië is voor veel skaters het Walhalla. Alle locaties zijn met elkaar verbonden door straten, parkeergarages, zwembaden en nog veel meer plekken waar je het asfalt onder je board door kunt laten glijden. Dit kun je doen met skate iconen als Tiago Lemos, Evan Smith, Tom Asta of Brandon Westgate.

Wat maakt Skater XL nu precies uniek?

In principe zou je denken dat alle skate games wel een beetje hetzelfde zijn. Een trucje hier en een trucje daar. Maar toch heeft Easy Day Studios getracht om Skater XL een geheel eigen look and feel te geven. Je hebt namelijk de volledige controle over wat de voeten van je personage doen. Door de controller sticks afzonderlijk van elkaar te besturen moet geen enkele trick er hetzelfde uit gaan zien! En vooral op deze feature zijn de makers trots! Maar is dat ook terecht? JJ gaat het expert Emiel allemaal vragen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch