Menu Premium
Loading...

JJ gaat uit zijn comfortzone met Final Fantasy VII Remake

08/03/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Opnieuw is de JJ de man die ruw uit zijn comfortzone getrokken wordt in dit item. En dat is ook wel logisch aangezien hij van alle presentatoren het meest eenkennig is. Hard, snel, competitief en liefst zonder al te veel gelul. Dat zijn de games die JJ graag speelt. De rest trekt hij moeilijk. Want vooral geen geduld. We hebben de afgelopen tijd op de redactie druk gezocht naar een nieuwe kandidaat voor deze rubriek. Maar toen we hoorden dat de heer Belderok nog nooit een Final Fantasy-game had aan geraakt, kon Koos zich niet meer inhouden. Dat moest veranderen, en wel nu!

En dus zit JJ schuldbewust met een controller aan tafel

Waarvan akte, want JJ zit in dit item schuldbewust, met een PlayStation 4-controller in zijn handen, aan tafel. Hij beseft dat hij dit soort belangrijke franchises uit de game-historie niet zo maar kan negeren. En hé, Zelda heeft hij inmiddels ook al leren waarderen. De wonderen zijn de wereld dus nog niet uit. En met Koos heeft hij een uitstekende gids naast zich zitten. Een doorgewinterde Final Fantasy-fan die hem helpt met de gameplay en het uitleggen van sfeer en setting. Want deze aspecten zijn behoorlijk anders uitgewerkt dan onze JJ gewend is.

Maakt JJ na Zelda en Dark Souls nu ook een knieval voor Final Fantasy?

Binnenkort komt Final Fantasy VII Remake (timed exclusive) naar de PlayStation 4. Het legendarische deel uit de serie is compleet van een nieuwe laag verf voorzien. En afgaande op de vele, vele gamers die de demo de afgelopen dagen hebben gespeeld, mag je verwachten dat Square Enix een nieuwe hit in handen heeft. Maar of JJ straks ook bij deze fans gaat zitten, dat weet je pas als je deze editie van ‘uit de comfortzone’ hebt bekeken. Wordt JJ, na zijn onverwachte knieval (ook voor hem zelf) voor Zelda en Dark Souls nu ook een Final Fantasy aanhanger? Of staan de gameplay en setting toch net even iets te ver van hem af? Wat de uitkomst ook moge zijn, in ieder geval weten we dat JJ vanaf vandaag ook een stuk Final Fantasy heeft beleefd. En dat is al heel wat.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch