Menu Premium
Loading...

EvdWL over het Coronavirus, PlayStation 5 en Xbox Series X

28/02/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Weet je wat het mooie is aan het gegeven ‘de week’? Dat er elke keer weer een vrijdag in zit. En dus ook een Eind van de Week Vrijdag Live talkshow. Bizar toch als je jezelf dat beseft en het echt tot je laat komen? Hoppa, opnieuw een uniek intro voor de zoveelste editie van Einde van de Week. Dit keer schuift een trio aan dat een puike mix biedt van jong en oud, te weten Koos, Skate en JJ. Om te praten over onder meer het Coronavirus (in Nederland nu, maar ook als het gaat om de internationale gamesindustrie), de geruchten over de PlayStation 5 en de power van de Xbox Series X.

Het Coronavirus heeft de gamesindustrie in haar greep

Het wordt met de dag spannender als het gaat om het Coronavirus. Het eerste geïnfecteerde persoon heeft zich in Nederland gemeld en als het gaat om game- en esports events vliegen de afmeldingen je om de oren. Op korte termijn enorm vervelend (maar begrijpelijk), maar wat zijn de effecten voor ons gamers op de lange termijn? Daar wordt aan tafel flink over gebabbeld.

Harde feiten of fake news?

Ook de console wars mogen niet ontbreken. In een week waarin Microsoft de specificaties van de hun nieuwste telg in de Xbox familie uit de doeken deed, volharde Sony in stilzwijgen. Waardoor media zelf geruchten de wereld in slingerden. Bijvoorbeeld dat de PlayStation 5 een stuk minder krachtig zal gaan worden. Kan waar zijn, kan fake news zijn. Maar de nieuwsberichten zijn er wel en mensen gaan daarop toch bewust of onbewust hun meningen op baseren. De drie zijn vanzelfsprekend benieuwd hoe Sony met deze stress omgaat. Wie weet is het stilzwijgen een masterplan, maar als je als PlayStation de hele tijd met allerlei bullshit verhalen geconfronteerd wordt, dan bevordert dat niet je gemoedsrust. Hoe dat zit bij Koos, Skate en JJ hoor je in deze editie van Einde van de Week Live.

Betakey Shadow Arena hebben? Haal hem hier!

En als je de betakey van deze Hack & Slash battle royale game van de makers van Black Dessert Online hebt binnen gehaald, dan dien je nog de volgende stappen te ondernemen.

Stap 1: Add a game to Steam

Stap 2: Redeem key

Stap 3: Fight!!!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch