Menu Premium
Loading...

Hoe Let’s Play PlayStation Now leidde tot ruzie op de redactie (deel 2)

02/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat een normaal, snappy item had moeten worden over de pas geleden ‘opgefriste’ service van PlayStation, PlayStation Now leidde tot een fikse clash tussen jong en oud op de redactie. Niks gaat is normaal bij Gamekings. De eerste sessie met Koos en Jelle kende een technisch probleem (PlayStation sprong naar WiFi en dat is niet echt een faire test voor PlayStation Now) en dus werd besloten Boris en JJ een nieuwe versie van de Let’s Play zouden  opnamen. Hun mening verschilde echter zo hard van die van de twee ‘jonkies’ dat ze de studio boos binnen stormden. Met een complete chaos tot gevolg.

Gladde reviews kun je overal vinden

We hadden natuurlijk een nieuwe versie kunnen opnemen, maar dat is niet des Gamekings. Gladde reviews kun je overal vinden. Wij doen iets anders. En dat is vol passie onze eigen meningen uiten en verdedigen. En omdat iedereen bij ons weer een eigen mening en egootje heeft, clasht dat wel eens. Maar dat maakt Gamekings tof en dus laten we het ongecensureerd zien. Fuck it dan maar. Dan maar wat puinhoop in beeld. In in dit tweede deel gaat het echt los!

In het tweede deel Let’s Play PlayStation Now ontspoort de boel goed

Aanleiding voor deze Let’s Play was de opmerking ban Koos dat hij meende dat Xbox Game Pass (terecht) veel positieve aandacht kreeg, maar dat PS Now met een prima inhaalslag bezig was. En omdat hij een punt had, zette JJ de Let’s Play van PS Now in het opnameschema. Waarna alles vol in de soep draaide. Met dit tweede item als uitsmijter. Deel 1 is voor iedereen te zien. Alle info die je nodig hebt om PS Now goed te kunnen inschatten, kun je daar vinden. Dit tweede deel,  waarin alles ontspoort, is een lekkere, onverwachte weekend-bonus voor onze Premium Bazen. Bij elkaar dik anderhalf uur fijne old scool Gamekings-footage, raw en uncut.

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch