Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

De zin en onzin van de verhalen over de GTA 6 trailer

06/01/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ook in 2024 gaat JJ door met het maken van werkstukjes. Dit keer dook hij de rabbithole van de GTA-community in. Want als er één community is die elke millimeter van een trailer en elke scheet die Rockstar laat, ontleedt, analyseert en bespreekt dan zijn zij het wel. Ze kunnen feitelijk ook niks anders dan dezelfde materie ontleden, want Rockstar voert ze nauwelijks informatie. Aan de andere kant, om dan toch maar even in de geurende hoek te blijven, als ze een scheet laten, dan zit die fart wel vol met verwijzingen en hints. Kijk maar naar de trailer van GTA 6. Daar is inmiddels zo veel materiaal in gevonden om over door te praten. En dat is dus wat JJ doet in deze video. Hij gaat op zoek naar de zin en onzin van de verhalen over de GTA 6 trailer.

Rockstar laat graag hints achter in hun trailers

De threads over GTA 6 op kanalen als Reddit beslaan soms honderden pagina’s. Er zijn tientallen video analyses over de trailer losgelaten op YouTube. En ook wij doen er natuurlijk met dit item aan mee. De hype rond de nieuwe game van Rockstar is enorm. En dat voeden ze slim door hun trailer vol te stouwen met mogelijk hints. JJ raakte geïntrigeerd door een community die elke millimeter van de video uitploos op zoek naar details die hem meer zou leren over het uiteindelijke spel. Wat is er allemaal gezegd, welke speculaas heeft waarheid in zich en wat is echt volstrekte onzin. JJ bekeek alles en komt in deze video met zijn verslag.

Komt GTA 6 inderdaad op Valentijnsdag 2025 uit?

Je kunt er natuurlijk om lachen. Mensen die zich echt afvragen of er een ijzeren long in het nieuwe deel van GTA gaat voorkomen of denken dat het spel op 14 februari 2025 uitkomt. Allemaal omdat dit uit de trailer af te leiden zou vallen. Het toont echter ook de passie en de liefde voor deze serie aan. En JJ geniet daar wel van. En dus maakte hij een vrolijke video.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch