Menu Premium
Loading...

Alles over GTA 6 trailer, het lek & de releasedatum

05/12/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat dinsdagmiddag rond 15:00 uur wereldwijd een groot feest had moeten worden, werd een middernachtelijke, haastig in elkaar geflanste exercitie. Waar Rockstar dacht een heerlijke dinsdag mee te gaan maken, kwamen ze opeens in een ware nachtmerrie terecht. Hun zorgvuldig opgezette marketing plan rond de GTA 6 trailer viel in duigen toen rond 23:00 uur de trailer in een lage resolutie en met een ‘Buy BTC’ watermerk erop, online werd gezet. Door iemand die een Twitter account had opgezet met de naam GTA6trailerleak. Rockstar besloot daarop rond 0:10 Nederlandse tijd in aller haast de trailer dan ook maar zelf online te zetten. Zodat iedereen hem op de juiste wijze kon bekijken.

Feest rond GTA 6 trailer voor Rockstar totaal bedorven

In deze video bespreekt JJ de vele details van de trailer, hoe het lek heeft kunnen plaatsvinden en wie er verantwoordelijk voor zou kunnen zijn én hij komt met de reacties van de diverse presentatoren. Zodat je aan het einde van dit item helemaal bij bent. Want lek of geen lek, dit is wel dé mediagebeurtenis van 2023. Bij het schrijven van deze tekst hadden al meer dan 53 miljoen mensen de trailer bekeken. Nog nooit haalde een video zoveel views binnen zo korte tijd op YouTube.

Is de trailer een vooruitgang op de beelden van GTA 5?     

Wat vonden wij van de trailer die 1 minuut en 31 seconden lang was? Was het echt next-gen? Een ware vooruitgang ten opzichte van GTA 5? Weet Rockstar de typische GTA vibe opnieuw neer te zetten? Wie zijn de hoofdrolspelers en weten ze ons te emotioneren? Durft Rockstar nog steeds de wereld op de hak te nemen of zijn ze soft geworden? Vonden we de track van Tom Petty & The Heartbreakers bij de trailer passen? En tot slot, werd er een releasedatum getoond en op welke platformen kunnen we er straks mee aan de slag? Je krijgt antwoord op al deze vragen in deze video over de GTA 6 trailer.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch