Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: JJ rouwt om Scalebound

10/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gisteren kwam het nieuws binnen dat Microsoft de game Scalebound heeft gecancelled. JJ bespreekt hoe het kon gebeuren dat één van de grootste games van Microsoft in 2017, zo de nek omgedraaid kon worden. Check het in deze nieuwe Gamekings Extra: JJ rouwt om Scalebound.

Scalebound was een game van Platinum Games, de studio achter games als Vanquish en Madworld. Scalebound was een Third-Person RPG, waarbij je het op moest nemen tegen gigantische wezens, met niets minder dan een badass dragon als companion. Er was zelfs een 4 player Coop mode aangekondigd, zodat je met zijn vieren de game kon gaan verkennen.

Scalebound zou de reden zijn geweest voor sommige gamers om een Xbox One te kopen. De game was namelijk een mix qua stijl tussen Japanse en Westerse games. Daardoor werd de game misschien ook wel groter gemaakt dan dat het eigenlijk moest worden. Op de Gamescom leek het allemaal nog prima te gaan met het ontwikkelen van deze game. Of het cancellen van deze game de juiste beslissing is geweest, zullen we nooit weten. Maar het lijkt erop dat Microsoft andere plannen heeft voor hun toekomstige games.

Wat vindt jij van het nieuws dat Scalebound het licht niet meer gaat zien? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch