Menu Premium
Loading...

Game of the Week: The Last of Us Part II

14/02/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Game of the Week staat voor je klaar. En deze week draait alles om The Last of Us Part II. Het origineel stond in de eindejaarslijstjes bij bijna iedereen op de redactie op een hoge positie. Zou dit ook het geval worden voor deel 2? JJ en Daan gaan je in de komende 20 minuten vertellen wat zij verwachten van het vervolg.

Naughty Dog gaat wel erg Naughty

Het lijkt er op dat je deze game helemaal als Ellie gaat spelen. Wat in contrast staat met het vorige deel waarin je toch vooral met Joe aan de gang bent geweest. Maar Ellie is cool, dus dat levert geen problemen op. De gameplay lijkt meer van hetzelfde te brengen. Maar gameplay is natuurlijk niet waar The Last of Us puur om draait. De focus ligt veel meer op het verhaal. Al in een eerder stadium heeft Naughty Dog aangegeven dat er dit keer ook ruimte gaat zijn voor de liefdesrelaties van Ellie. Er zouden volgens de geruchten zelfs een aantal erotische scènes met Ellie in kunnen zitten. Nu blijf het altijd de vraag in hoeverre dit in beeld word gebracht. Maar het zou best wel eens voor wat controverse kunnen gaan zorgen. En wij houden op de redactie van controverse.

Hoe zeker is de release van 29 mei voor The Last of Us Part II?

Na het positieve verrassende eerste deel, zal Naughty Dog er een hele kluif aan hebben om dat te overtreffen. Gelukkig nemen ze hier lekker de tijd voor. De game is al een keer uitgesteld naar 29 mei. Gelukkig lijkt we vooral profijt te gaan halen uit deze vertraging. Op de redactie heeft iedereen er al zin in. Vooral om als Ellie door de wederom post-apocalyptische wereld te banjeren. Met wat kleine aanpassingen aan de gamplay hier en daar, lijkt het er op dat we hier te maken gaan krijgen met een van de knallers van 2020. Of misschien wel van het decennium…

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch