Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings met Hitman 3 en meer Fruitblik content

18/01/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Januari is doorgaans een redelijk stille maand in de game-industrie en ook dit jaar was dat te merken ook. Maar langzamerhand beginnen er wel steeds iets vettere dingen uit te komen. Bovendien, als er niks vets uitkomt, dan verzinnen we zelf de content wel. En dus dames en heren brengen we in week 3 mooi spul zoals de review van Hitman 3 en meer leuke Frutblik content. En wat nog meer? Dat vertelt JJ jullie in Deze Week bij Gamekings.

De eerste premium review van 2021: Hitman 3

Dat het jaar ondertussen een beetje op gang begint te komen, merken wij ook. Zo hebben wij voor het eerst in 2021 weer een premium review in petto. Daan en JJ gaan goed los in eens in discussie over Hitman 3. En zoals je gewend bent bij Gamekings gebeurt dit zowel in premium vorm als in een korte, open versie op de website. Verder kunnen onze premiumleden ook een nieuwe !@#$% verwachten die het ‘ware’ verhaal Cyberpunk 2077 wil uitvinden, komt er een nieuwe Filmkings jullie kant op en gaat JJ weer een research item maken.

Maar wat nog meer?

En daar houdt de pret niet op. Er staat nog veel andere vette content gepland. Zo gaan we deze week drie keer streamen. Voor Brievenmaandag, EvdWL en, na een klein weekje pauze, Goeie Vrijdag (met Hitman 3). Ook gaan we deze week kijken naar een paar kleinere titels. Er komt er een Let’s Play van Scott Pilgrim en komt er een review van Chronos: Before the Ashes. En zoals jullie van ons gewend zijn kunnen jullie aankomende dinsdag en donderdag ook een nieuw GK Journaal verwachten. Klap op de vuurpijl is het voortzetten van het vooruitblikken. Zo gaan we aan de slag met maar liefst 41 stellingen, waar jullie vervolgens op kunnen reageren. En wij kijken ook naar jullie reacties, waar we in een item op ingaan. Oftewel, jullie helpen actief mee content te maken. Benieuwd wat er allemaal nog meer komt? Doe dan maar stel op die Play-knop drukken.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch