Menu Premium

Fallout 4 krijgt pas na lancering mod-support

Karim Shehata 29/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Toen bekend werd gemaakt dat Fallout 4 niet alleen mod-support krijg op de PC, maar ook op de Xbox One, gingen de handen in rap tempo op elkaar. Dit is natuurlijk ook logisch te noemen, want het kunnen spelen van mods op consoles komt nauwelijks tot niet voor. Er zit echter wel een kleine kink in de kabel, want de mod-support voor Fallout 4 hoef je niet bij de lancering te verwachten.

Bethesda verlegt de focus voor mod-support namelijk naar 2016. Voor nu gaat de focus namelijk volledig op het afmaken van de game. “Onze volledige focus ligt op het afmaken van deze game”, begint Pete Hines van Bethesda. “Niemand geeft om mods als de game zuigt. Dit is altijd al onze filosofie geweest”, aldus de Vice President wat betreft marketing bij de uitgever. Op het moment bestaan de tools zelfs nog niet eens volgens Pete Hines.

Mod-support voor Fallout 4 wordt sowieso mogelijk voor PC en Xbox One, terwijl er wordt gekeken of dit ook mogelijk gaat zijn op de PlayStation 4. Met de mods kunnen we dus pas aan de slag in 2016, maar de volledige game verschijnt op 10 november 2015 voor de Xbox One, PlayStation 4 en PC!

Bron: IGN

Fallout 4 krijgt pas na lancering mod-support

Fallout 4 krijgt pas na lancering mod-support

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch