Menu Premium
Loading...

CoD: Advanced Warfare – New Weapons and Character Gear Trailer

Karim Shehata 22/05/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is natuurlijk belangrijk dat games als Call of Duty: Advanced Warfare constant worden voorzien van nieuwe content. Activision brengt dan ook regelmatig wat map packs uit, tegen betaling. Nu kun je echter wat gear en wapens krijgen in de game die je geheel kosteloos op de kop kunt tikken, zoals je kunt zien in de CoD: Advanced Warfare – New Weapons and Character Gear Trailer.

Deze DLC voor nop is overigens al een tijdje beschikbaar, maar duidelijk is dat ontwikkelaar Sledgehammer met deze trailer ook erg graag wil laten weten dat het beschikbaar is. Niet geheel onlogisch natuurlijk, want je kunt namelijk aan de slag met de M1 Irons, een geheel nieuw wapen. De M1 Irons is een pistool, maar onderschat ‘m niet. Hij is zeer krachtig.

Hier blijft het overigens niet bij, want er zijn ook nieuwe Royalty Elite-varianten voor verschillende wapens en een nieuwe variant voor de SAC3, een sub-machine gun. De Royalty Elite-varianten en de variant op de SAC3 zijn voorlopig nog alleen te krijgen op de Xbox One, maar ontwikkelaar Sledgehammer belooft dat de bezitters van een PlayStation of een PC snel aan de slag kunnen met deze content.

Heb jij al kont geschopt met de M1 Irons? Laat het ons weten in de comments!
CoD: Advanced Warfare - New Weapons and Character Gear Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch