Menu Premium

Voormalig hoofd EA Games Frank Gibeau vertrekt na 20 jaar

Gamekings Redactie 19/05/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Waar er aan de ene kant heel veel nieuw en jong talent de game-industrie in stroomt, zo verlaten er aan de andere kant de echte oude rotten in het vak het strijdtoneel. Na meer dan 20 jaar bij Electronic Arts gewerkt te hebben, stopt de voormalige baas van EA Games Frank Gibeau er mee.

Twintig jaar geleden begon Frank Gibeau bij EA en sindsdien is hij onafscheidelijk geweest met het bedrijf. Zo was hij als grote baas van EA Games direct betrokken bij de ontwikkeling van een heel scala een grote namen. Van The Sims tot FIFA en van Need for Speed tot aan de Battlefield-franchise, Gibeau had de touwtjes lange tijd in handen. In 2013 begon Gibeau aan zijn laatste avontuur bij EA, waar hij als vice president de leiding kreeg over de mobile divisie van het bedrijf. Het vertrek van Gibeau betekent echter niet dat het bedrijf minder gaat investeren in hun mobile tak van sport. EA geeft aan erg dankbaar te zijn voor de ervaring die Gibeau met zich meenam naar de mobile divisie.

Frank Gibeau heeft in zijn tijd bij EA veel pieken bereikt en de cijfers bevestigen dat, heel veel games waren een commercieel succes. Wij wensen Frank Gibeau het beste toe bij zijn nieuwe uitdaging.

Bron: Polygon

Voormalig hoofd EA Games Frank Gibeau vertrekt na 20 jaar

Voormalig hoofd EA Games Frank Gibeau vertrekt na 20 jaar

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch