Menu Premium

Rockstar kondigt nieuw radiostation voor GTA V PC versie

Lisette Atsma 06/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het blijkt maar even dat de PC-versie van Grand Theft Auto V niet een regelrecht knip en plakwerk zal zijn van de console varianten. Rockstar introduceert namelijk een gloednieuw radiostation voor de aankomende PC versie van Grand Theft Auto V. Dit nieuwe radiostation, ‘The Lab’, genoemd, zal artiesten The Alchemist en Oh No als hosts hebben.

The Alchemist en Oh No zijn ook de artiesten die deze muziek samengesteld hebben. Ze hebben inspiratie opgepakt van de al bestaande soundtrack, en ‘de sfeer van Los Santos gecombineert met het eclectische van een GTA soundtrack’, aldus Ivan Pavlovich, muziek manager bij Rockstar. De muziek zal in-game te luisteren zijn op radiostation ‘The Lab’ op de PC versie van Grand Theft Auto V welke 14 april uit komt. Het is een verzameling van allerlei verschillende muzieksoorten, en ‘een reis die je langs ieder hoekje van de wereld van Grand Theft Auto V leidt.’

Rockstar Games gaat all-out met de release van dit radiostation. In navolging van de PC release van Grand Theft Auto V op 14 april komt op 21 april de Soundtrack Welcome to Los Santos uit. Deze soundtrack bevat de muziek die je op ‘The Lab’ kunt horen.

Rockstar kondigt nieuw radiostation voor GTA V PC versie

Rockstar kondigt nieuw radiostation voor GTA V PC versie

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch