Menu Premium
Loading...

Super Smash Bros. Wii U Launch Trailer

Karen Koch 28/11/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is 28 november! Dat betekent dat ook in Europa iedereen Super Smash Bros. voor de Wii U kan aanschaffen. Dat gaat natuurlijk gepaard met wat extra promotie materiaal. Vandaar dat Nintendo of Europe vandaag de Super Smash Bros. Wii U Launch trailer beschikbaar heeft gemaakt.

Als je een Wii U-eigenaar bent en deze titel nog helemaal aan je voorbij was gegaan, bekijk dan vooral deze trailer even. De knotsgekke brawler wordt haarfijn samengevat in één woord: smash! Ook worden een aantal features van de game er nog even uitgelicht. Onder andere de 8-player smash. waarbij je met maar liefst zeven anderen tegelijk kan knallen. Lekker chaotisch.

De trailer van drie minuten toont nog veel meer van de game, zoals de Smash Tour-modus, een introductie van het online smashen en heel veel personages. Natuurlijk kan ook de stage builder niet ontbreken: het bouwen van je eigen stage is natuurlijk ook wel een fantastische ervaring.

Op een releasedatum van Super Smash Bros. hoef je in ieder geval niet meer te wachten. De game is vanaf vandaag exclusief voor de Wii U beschikbaar.
Super Smash Bros. Wii U Launch Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch