Menu Premium
Loading...

Far Cry 4 Official 101 Launch Trailer

Gamekings Redactie 12/11/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog een kleine week en dan mogen we de bergtoppen van Kyrat onveilig maken en staan we oog in oog met een nieuwe bad-guy: Pagan Min. Inmiddels is het niet meer dan normaal om een Launch Trailer een week vóór de launch de wereld in te sturen en Far Cry 4 vormt hier geen uitzondering op. Ubisoft somt in deze acht minuten durende trailer even op wat ons de afgelopen zes maanden allemaal is voorgeschoteld. Alles wat op je wacht in de digitale Himalaya wordt even op een overzichtelijke manier belicht in de Far Cry 4 Official 101 Launch Trailer.

In de trailer worden de kenmerken die we kennen van een Far Cry-game nader bekeken. Zo worden we eerst voorgesteld aan de mensen die je mag verwachten in de bergtoppen, wat wel zo netjes is. Vervolgens worden de wapens en voertuigen besproken. Dan wordt het Skills- en Crafting-systeem, welke net als in de voorgaande Far Cry-games een grote rol spelen, aangehaald. Tot slot komen Shangri-La, side-quests en de verschillende modi naast de avontuurlijke singleplayer aan bod. Deze zijn de coöp-mode en de PvP-mode.

Na deze trailer kunnen we wel concluderen dat we genoeg van de titel afweten om er vol vertrouwen in te duiken. Ook mogen we wel stellen dat Ubisoft ons prima lekker gehouden heeft tot volgende week dinsdag, want dan kunnen we aan de slag met de game op de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 en PC.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch