Menu Premium
Loading...

Far Cry 4 Keys to Kyrat trailer

Karim Shehata 12/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op de E3 2014 onthulde Ubisoft tijdens de Sony-persconferentie een wel erg opmerkelijke functie voor Far Cry 4 op de PlayStation-platformen. Zo kun je als bezitter van de game straks vrienden uitnodigen om met jou samen de wereld van Kyrat te ontdekken, zonder dat die vrienden dan een exemplaar van Far Cry 4 nodig hebben. De zaal ging in Los Angeles zo’n twee maanden geleden helemaal los op deze functie en klapte hun handen er bijna af. De gamers die hier zo enthousiast over waren, kunnen nu nieuwe informatie tot zich nemen, door middel van de Far Cry 4 Keys to Kyrat trailer.

In deze trailer wordt beschreven hoe dit gegeven precies in z’n werk gaat. Ieder exemplaar van Far Cry 4 die bestemd is voor de PlayStation 3 en PlayStation 4, krijgt daar de zogenaamde ‘Keys to Kyrat’ bij. Deze keys kun je dus aan je vrienden geven, waarmee ze maximaal twee uur lang met jouw mee kunnen schieten, vechten en rennen in de wereld van Kyrat. Wanneer ze de game leuk vinden, is het natuurlijk volgens Ubisoft en Sony de bedoeling dat je de game dan aanschaft.

Far Cry 4 verschijnt op 20 november voor de Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4 en de PC. De ‘Keys to Kyrat’-functionaliteiten zijn exclusief voor de PlayStation-platformen.

Far Cry 4 Keys to Kyrat trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch