Menu Premium

De grote Gamekings E3 2014 Livestream

Gamekings Redactie 10/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het moment waar we al een paar weken naar uitkijken is eindelijk daar: de persconferenties van de E3 2014 gaan starten. Elk jaar wordt er gezegd dat de editie in kwestie de allergrootste is en ook dit jaar lijkt dat er ten sterkste op. Waar we vorig jaar voornamelijk de launch-titels voor de Xbox One en PlayStation 4 langs zagen komen, zijn die consoles nu gesetteld en is het tijd voor de grote jongens om echt groots uit te pakken. Ben jij er klaar voor? Jawel, je ziet hier niets minder dan de grote Gamekings E3 2014 Livestream!

Niet alleen de grote jongens die de podia van de E3 betreden pakken groots uit, want ook wij van Gamekings weten van wanten. Je bent een hoge standaard van ons gewend en ook dit jaar hebben we het voor elkaar gekregen een schepje erbovenop te doen. Alsof een urenlange livestream onder leiding van Skate en Steven helemaal niets is, hebben zij ook nog eens live contact met de mannen in Los Angeles. En nee, niet zomaar via een simpel telefoongesprek. We hebben het voor elkaar gekregen om ook hen in LA uit te rusten met de mogelijkheid vanuit daar te livestreamen. Het is dus net alsof jij ook in Los Angeles bent voor de E3 2014!

Microsoft mag de spits afbijten en als eerste laten zien wat ze in huis hebben. Daarna is het haasten naar EA en Ubisoft, met als afsluiter van de avond Sony. Met elk zo hun eigen redenen wordt deze E3 voor hen een kwestie van alles of niets. Gaat dat ervoor zorgen dat we hele brute aankondigingen gaan zien?

Niemand minder dan onze eigen Steven en Skate zitten voor je klaar om met jou er een geweldige urenlange livestream van te maken. Moet je er ergens tussendoor heel eventjes tussenuit? Je ziet in het Gamekings E3 2014 programma precies wanneer je sowieso klaar wilt zitten om Gamekings.tv te checken. Dat hoeft natuurlijk niet met je handen in de zakken, want je kunt al jouw vragen uiteraard met ons delen via #GKE3 op Twitter of in de chat op ons officiële Gamekings Twitch-kanaal. We zitten er helemaal klaar voor: de grote Gamekings E3 2014 Livestream!


Watch live video from Gamekings on TwitchTV

De grote Gamekings E3 2014 Livestream

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch