Menu Premium
Loading...

Eindejaarsinterview 2013 met Steven

29/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is een drukke tijd voor de redactie. Nu net de current-gen interviews achter de rug zijn, staan de eindejaarsinterviews voor de deur. Voor Steven was 2013 een dynamisch jaar vol met fantastische games. Toch zitten er een aantal grote verrassingen bij, ook voor de kijker, want er zitten niet alleen RPG-games in de eindejaarslijst van Steven. Wat er dan allemaal nog meer in zit? Hij gaat je er zelf alles over vertellen in het eindejaarsinterview 2013 met Steven.

Het einde van het jaar is dan bijna aangebroken en Steven kijkt met een tevreden gevoel terug op 2013. Natuurlijk het jaar van de next-gen consoles, maar Steven geeft toch altijd wel de voorkeur aan PC-gaming. Steven is dan ook jarenlang eigenlijk al een next-gen gamer. Met zijn PC-setup aangesloten op zijn tv in de woonkamer heeft hij een vergelijkbare console-ervaring.

De top 10 van 2013 is voor Steven wellicht wat makkelijker dan voor ieder ander redactielid. PC-games waren namelijk moeilijk te plaatsen in een current-gen top 10, want veel PC-gamers zijn van mening altijd al next-gen te zijn, mits je een krachtige PC hebt uiteraard.

Er zitten een aantal flinke verrassingen in de top 10 van Steven, vooral omdat hij van tevoren niet verwacht had dat sommige van deze games ooit in een top 10 van hem zouden komen. Ook zitten er flink wat console-titels tussen en niet alleen maar PC-games.

Ben jij benieuwd hoe Steven het jaar 2013 heeft ervaren, wat dit jaar voor hem heeft betekend, en wat er bovenaan zijn top 10 staat? Je hoort het van hem in dit eindejaarsinterview 2013 met Steven.

Vergeet niet te stemmen op jouw eigen top 10 van 2013 in de Beste Game van 2013 Poll!

Eindejaarsinterview 2013 met Steven

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch