Menu Premium

[Advertorial] Man of Steel (in 3D) draait vanaf 20 juni in de bioscoop

Gamekings Redactie 14/06/2013 Tweet Het Like/Deel Het

Clark Kent is met Man of Steel terug in een nieuw jasje. Deze keer krijgen we de visie op Superman van regisseur Zack Snyder voorgeschoteld. Henry Cavill (bekend van Immortals en The Tudors) krijgt nu de eer om de rode cape te dragen en in de schoenen te staan van de man van staal. Er hoeft niet lang gewacht te worden op de grootse terugkeer van deze superheld, want Man of Steel (in 3D) draait nu in de bioscoop.

In Man of Steel moet Superman het opnemen tegen twee van zijn grootste aartsrivalen, namelijk General Zod en zijn partner Faora. Dit duo ken je misschien nog wel van de allereerste Superman film uit 1978. De kwaadaardige overlevende van Krypton, General Zod, wordt in Man of Steel vertolkt door Michael Shannon (bekend van Revolutionary Road).

Regisseur Zack Snyder, die eerder furore maakte met 300 en Watchmen, gooit daar nog even een sterrencast van jewelste tegen aan. Zo spelen Diane Lane en Kevin Costner de ouders van Clark Kent, speelt Russel Crowe Superman’s echte vader, wordt Lois Lane door Amy Adams vertolkt, en is Laurence Fishburne haar hoofdredacteur.

Alle ingrediënten zijn dus aanwezig voor een groots en meeslepend spektakel in de bios. Superman is officieel terug in Man of Steel (in 3D) en draait nu in de bioscoop!

© 2013 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved.
TM & © DC Comics.

Man of Steel (in 3D) draait vanaf 20 juni in de bioscoop

Man of Steel (in 3D) draait nu in de bioscoop

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch