Menu Premium
Loading...

De eerste Wii U game op de redactie

Gamekings Redactie 14/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er is Post! En niet zomaar post. Het is Nintendo blauw, het is van plastic en er zit een rare platte schijf in. Wij snappen er hier helemaal niets van. Heb jij enig idee wat Dennis in zijn post vakje gevonden heeft? Is het misschien de eerste Wii U game op de redactie?

Oke, alle kippen op een stok. De aller, allereerste Wii U game is zomaar op de deurmat gevallen! En het is… Tank! Tank! Tank! Ja dat is serieus hoe de game heet. Maar hoe vet is ‘ie? Dat weten we nog niet, maar wellicht kom je de komende weken er nog meer over te weten. Wat in ieder geval wel zeker is, is dat we vanaf nu steeds dichterbij Wii U content komen.

Tank! Tank! Tank! is een family-friendly arcade game waarbij je, je raadt het al, met tanks in het wilde weg gaat knallen. Dat doe je niet alleen tegen elkaar, maar ook tegen enorme monsters. Het ziet er ook naar uit dat je overal een gezicht van jezelf of iemand anders op kan plakken. Of dit nou echt de smash-hit launch-titel wordt, is nog maar de vraag. Heb jij ook al slapeloze nachten voor de release van de Wii U? Dennis wel, zoals je kunt zien in “De eerste Wii U game op de redactie”.

Post op de redactie

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch