Menu Premium

Call of Duty: Black Ops Cold War Season One Reloaded update is uit

Jan Johan Beldrok 04/02/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Call of Duty-fans kunnen hun console vanavond weer eens goed laten spinnen. De Black Ops Cold War Season One Reloaded-update is namelijk uitgekomen. De update is slechts 12.795 GB groot (valt best mee voor Call of Duty) en voegt onder andere een nieuwe Vietnam-set Zombies-map toe evenals een nieuwe 6v6-multiplayer-map. Het betreft Express, een keiharde fan favorite uit Black Ops II. Verder zijn er een shitload aan bugfixes verwerkt. Wat we alleen maar toejuichen omdat er sinds het samen gaan van Modern Warfare en Black Ops: Cold War het nodige aan te merken valt op de gameplay. En we zien dat graag gefixed.

Update Call of Duty is maar 12.8 GB groot

Met de Call of Duty: Black Ops Cold War Season One Reloaded update wordt de nieuwe Endurance-mode voor 40 spelers toegevoegd. Hoe werkt dat? In de Endurance-mode worden tien squadrons van vier spelers op de Fireteam-kaarten (Sanatorium, Ruka en Alpine) geplaatst. Vervolgens is het zaak om uranium te verzamelen en bommen te laten ontploffen. En zoals altijd, de squad die het best scoort, die wint het potje. Er zit echter een adder onder het gras. Nadat een bom tot ontploffing is gekomen, komt er onmiddellijk een nieuwe bom online om ervoor te zorgen dat er altijd vijf bommen in het spel zijn, waardoor de chaos van alle veertig spelers die knokken om een ??enkele bom tot ontploffing te brengen, wordt voorkomen.

Dubbel XP Weekend zit er traditioneel ook bij

Wil je snel levellen? Dat kan. Vanaf aanstaande vrijdag tot maandag kunnen alle Call of Duty: Black Ops Cold War- en Warzone-spelers namelijk dubbel zoveel XP binnen harken door volle bak te spelen. PlayStation-gamers zijn helemaal de happy gamer omdat zij vandaag al gebruik kunnen maken van de dubbele XP. Dagje voorsprong dus. Hoogste tijd dus om wat Zombies te knallen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch