Menu Premium

‘Halo: The Master Chief Collection komt naar de PC’

Hylke Haagsma 07/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er gaan geruchten rond dat er zomaar eens een PC versie zou kunnen gaan komen van Halo: The Master Chief Collection. Nu heeft Microsoft beloofd dat er “exciting news” is over Halo: The Master Chief Collection in de Inside Xbox show van volgende week.

Een PC versie of Halo Reach erbij?

De show keert maandelijks terug en is op dinsdag om 23:00 uur te zien. Er is echter geen garantie dat het daadwerkelijk om een PC versie gaat. In een recente YouTube-video claimde Xbox-expert Brad Sams dat het spel zeker in ontwikkeling is, dat de release ervan redelijk in zicht is en dat het mogelijk is dat een onthulling plaatsvindt op E3 ??2019.

De show van Inside Xbox kent niet vaak grote aankondigingen. Ondertussen worden wijzigingen en oplossingen nog steeds toegepast op de Xbox One-versie van The Master Chief Collection. Hoewel het onwaarschijnlijk lijkt dat een hele aflevering gereserveerd wordt voor de aankondiging van patch-notes…

Het zou ook zomaar kunnen dat Halo Reach zijn entree gaat maken in de Masterchief Collection. Dit is een favoriet van veel fans en ontbreekt nog in de collectie.

Halo:Infinite komt uit op deze generatie

Naast updates voor de Masterchief Collection kunnen we ook vooruit gaan kijken naar Halo Infinite. De game is al lang in ontwikkeling en er ging een gerucht rond dat Halo Infinite niet uit zou komen op deze generatie Xbox maar voor de volgende console zou worden gemaakt. Dat gerucht is nu ontkracht. Halo franchise development director Frank O’Connor geeft aan dat het niet het geval is. “I have no idea what leak you’re talking about, but Halo Infinite will be released for Xbox One and appropriately spec’d PCs.”

Waar hoop jij op? Halo Reach in de Masterchief Collection? Of wil je de game liever op je PC gaan spelen? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch