Menu Premium
Loading...

Woensdag Gehaktdag over Ubisoft, de indie industrie en microtransacties

04/04/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er waren weer interessante nieuwtjes die we hebben opgevangen. Gister had je in het GK Daily item kunnen zien, wat JJ had te vertellen over EA. En wij gaan daar in deze Woensdag Gehaktdag lekker op verder, want wat vinden jullie hiervan? Ook Kevin en Emiel vinden hier het zijne van en zijn daarom op de bank neergeploft om hun ongezouten mening te geven. Uiteraard zullen we het ook nog ook nog gaan hebben over de kwaliteit van Ubisoft, de vooruitgang van de indie industrie, het aanbod van games op de Switch en komt er ooit nog een goeie Skate game uit? Je gaat het allemaal horen in Woensdag Gehaktdag over Ubisoft, de Indie industrie en microtransacties!

“Kickstarter brengt skate game!”

We hebben al enkel jaren geen skateboard games meer gezien op de markt. Wij vroegen ons dan ook af, of er ooit nog 1 zal komen die de pijnlijk stilte verbreekt? Nu hebben wij via de chat vernomen dat er een kickstarter bezig is met een skateboard game, genaamd Session. Zij hebben ondertussen het doel behaald en zullen de game verder ontwikkelen en afmaken voor de retail. Kunnen ze het genre weer op de kaart brengen, zoals ze dat vroeger stonden? We gaan het nou lettend in de gaten houden!

Is de Ubisoft magie uitgewerkt?

We weten dat Ubisoft druk bezig is met grote namen. Beyond good and evil, Skull & Bones en The Division 2 zijn een paar van die titels. Maar nadat Far Cry 5 was uitgekomen, waren er redelijk wat mensen teleurgesteld. En ook wij hadden wat op-en aanmerkingen, wat je kan terug zien in de review. Dus nu is de grote vraag. Loopt Ubisoft zichzelf voorbij? We hebben het gevraagd en jullie gaven antwoord! Heb je, je mening niet kunnen geven live? Plaats het dan in de comments, we lezen het dagelijks.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch