Menu Premium
Loading...

In de tactische piratengame Skull & Bones ga je online de strijd op zee aan

Angelique Grift 12/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Altijd al gedroomd om die woeste piraat te mogen zijn en is Assassins Creed 4: Black Flag je favoriete game? Volgend jaar komt je wellicht diep gekoesterde wens uit! In de tactische piratengame Skull & Bones ga je online de strijd op zee aan om een echte piraat te worden.

Deze tactische en multiplayer-only game speelt zich af in 1721 waarbij jij als zeevaarder schatten zoekt en de strijd aangaat met je tegenstanders. Kabbel rustig van de ene schat naar de andere en rust je schip uit met de dikste wapens om niet verrast te worden in een strijd met andere spelers. Niet alleen gaat het om het uitrusten van je schip met brute kanonnen, maar ook de wind en het weer speelt een rol voor het bepalen van de juiste strategie naar overwinning. In de piratengame kun je één-op-één en ook vijf-tegen-vijf gevechten aangaan op zee waarbij iedere speler zijn eigen boot heeft in plaats van meerdere spelers op één schip. Doordat Skull & Bones zich volledig online afspeelt is het speelveld in constante beweging en zijn de veranderingen direct zichtbaar.

Naast de cinematische trailer kun je ook de gameplay in deze trailer checken:

In de herfst van 2018 mogen we Skull & Bones verwachten voor PC Playstation4 en Xbox One. Word jij de meest beruchte piraat van de online zeeën?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch