Menu Premium

Firewatch is meer dan een miljoen keer verkocht

Mark Bischoff 04/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Indieontwikkelaar Campo Santo kwam begin 2016 op de proppen met Firewatch als eerste eigen titel. Vandaag is de ontwikkelaar uit San Francisco middels een tweet met nieuws naar buiten gekomen over de verkoopaantallen van de game. Firewatch is inmiddels meer dan een miljoen keer verkocht!

Het aantal van een miljoen verkochte exemplaren werd nog voor het eind van vorig jaar bereikt volgens ontwikkelaar Campo Santo. Firewatch kwam in eerste instantie alleen uit voor de PlayStation 4 en de PC in februari 2016. Later dat jaar, 30 september om precies te zijn, volgden ook de Xbox One-bezitters. Sindsdien is Firewatch, zij het in een beperkte oplage, ook fysiek verkrijgbaar voor de mensen met een PlayStation 4.

Het merendeel van de een miljoen verkochte exemplaren van Firewatch lijkt echter richting de mensen met de PC versie te gaan. Volgens Steam Spy zou dit aantal ruim over de 500.000 liggen met zowel de verkoop via Steam als via andere kanalen. Ondanks dat de game op twee consoles beschikbaar is, geeft de meerderheid van de gamers dus de voorkeur om de game op de PC te spelen.

Ben jij één van die miljoen gamers die Firewatch al heeft gespeeld? Of ben je nu alsnog van plan om de game te gaan aanschaffen? Laat het ons weten in de comments!

Bron: VG247

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch