Menu Premium

Unlocks in Hitman moeten vanaf vandaag ook offline gaan werken

Jeroen Wiersma 28/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het verhaal van Agent 47 mag dan met de seizoensfinale tot een eind zijn gekomen, je hoeft Hitman nog niet van je console of pc af te gooien, want vandaag verschijnt de Hitman November Update, terwijl de December Update nog in de pijplijn zit. Eén van de zaken die de November Update voor je regelt, is dat unlocks in Hitman vanaf vandaag ook offline gaan werken.

De grootste klacht van gamers was dat wanneer de server offline was, je geen van je unlocks kon gebruiken. Denk aan wapens, gear, startlocaties, mastery items en dergelijken. Met deze update dus gefixt en vanaf nu wel offline toegankelijk! Verder is de statement van IO Interactive die ze met de update de wereld inslingeren erg veelbelovend. Ze geven aan dat deze update de eerste is in een reeks van geplande grote updates die nieuwe content en verbeteringen toevoegen aan de game tot aan de release op disc op 31 januari 2017 en daarna. Binnen niet al te lange tijd zal de ontwikkelaar een content schedule voor december vrijgeven en zijn we helemaal op de hoogte van de moordcontracten die we tijdens de feestdagen kunnen gaan uitvoeren. Als we straks nog maar wat in ons schoentje krijgen!

Deel één van de serie verscheen 11 maart 2016, deel 6 verscheen 31 oktober 2016 en de hele serie verschijnt op 31 januari 2017 dus op disc voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Heb jij zin in nog meer Hitman?

Bron: Eurogamer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch