Menu Premium

De Resident Evil 7 Kitchen Demo is nu beschikbaar voor PlayStation VR

Mark Hoogland 13/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag is de dag dat we met z’n allen de PlayStation VR in huis kunnen gaan halen, als onze portemonnee dat tenminste toelaat. De launch wordt in ieder geval vergezeld door allerlei verse releases en voorproefjes; wie niet bang is voor een beetje horror kan bijvoorbeeld z’n lol op met de Resident Evil 7 Kitchen Demo.

Drie maanden geleden kon je al zien hoe Shelly doodsangsten uitstond tijdens de Let’s Play van de demo die tegelijk met de onthulling op de E3 werd uitgerold. En dat was nog niet eens in VR! De Resident Evil 7 Kitchen Demo is in feite een opgepoetste versie van de VR demo Kitchen waar Capcom de E3 van 2015 mee onveilig maakte. De studio omschrijft de keuken in kwestie als een ‘verontrustende achtergrond voor een spannend scenario dat spelers als nooit tevoren een hyperrealistische virtuele wereld binnentrekt’. Je bent dus gewaarschuwd!

In Noord-Amerika staat de Resident Evil 7 Kitchen Demo op de demo-disc die kopers bij aanschaf van het apparaat krijgen. Deze schijf werd voor de Europese markt helaas wat uitgedund, maar niettemin kun jij gratis de Kitchen verkennen middels een bezoekje aan de PlayStation Store. Zo krijg je ongetwijfeld een indruk van Resident Evil 7: Biohazard, die op 24 januari verschijnt en volledig met PlayStation VR speelbaar is.

Bron: Dualshockers / [a]list

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch