Menu Premium
Loading...

Deze Mafia 3 gameplay demo werd aan de pers getoond op de Gamescom

Tim Koelen 26/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Heroïne dealen, Moonshine stoken, Klu Klux Klan bijeenkomsten, het zijn allemaal taferelen die zich voordoen in het New Bordeaux uit Mafia 3. Ben je ook zo benieuwd naar deze illegale praktijken die de pers te zien kreeg op de Gamescom? Dan heb je geluk: 2K heeft namelijk de Mafia 3 gameplay demo die getoond is op de Gamescom en Tokyo Game Show op het internet gegooid, en je kan het hier bekijken!

In de trailer zal je kennismaken met Tony Derazio, een boekhouder die lokale politici onderdrukt en fraude pleegt in de bouwsector. In de trailer wordt al gauw bekend dat de boekhouder van de maffia niet alleen goed kan omgaan met een nietmachine. Het is dus aan Lincoln Clay om de louche praktijken van Derazio tot een halt te roepen.

Aan het eind van de gameplay footage worden we ook nog eens getrakteerd op een korte trailer. Hierin zie je onder andere een bankoverval die gepleegd wordt. Daarnaast zie je wat korte fragmenten van Mardi Gras, het iconische feest wat is uitgegroeid tot een fenomeen in New Orleans. Of je de in de befaamde Bourbon Street met kralen kan smijten, is helaas nog niet bekend.

Jelle is onlangs nog naar New Orleans geweest om de wereld van Mafia 3 te ontdekken. Check dan ook vooral het item als je het nog niet gezien hebt!

Mafia 3 verschijnt 7 oktober voor PC, PlayStation 4 en Xbox One. Heb jij al zin om in deze game te duiken?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch