Menu Premium
Loading...

Bungie verspreidt de Destiny: Rise of Iron launch trailer

Mark Hoogland 14/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jahoor, daar is hij dan: de Destiny: Rise of Iron launch trailer! Stop met wat je aan het doen was (deze tekst lezen bijvoorbeeld), en duik in de geschiedenis van de Iron Lords middels de vette video die Bungie zojuist de wereld in slingerde.

De trailer legt uit dat de Iron Lords alles hebben opgeofferd om de mensheid tegen een plaag te beschermen, en vraagt jou, Guardian, vervolgens om hun taak op je te nemen. Wat volgt is dikke gameplay die laat zien wat Destiny: Rise of Iron de fans van de shooter zoal te bieden heeft.

Destiny: Rise of Iron is niet zomaar een uitbreidinkje; de DLC heeft een nieuwe cinematic story campaign, de nieuwe locatie Plaguelands, nieuwe wapens en armor, een nieuwe Raid, nieuwe en geremasterde co-op Strikes én een nieuwe social space. Genoeg om de gemiddelde Destiny-fan wederom tientallen uren zoet te houden.

Destiny: Rise of Iron verschijnt op 20 september voor de Xbox One en PlayStation 4. Als je de DLC nog even snel pre-ordert krijg je bovendien de Iron Gjallarhorn Exotic rocket launcher cadeau. Ben jij psyched voor deze shit? Laat het weten in de comments! O, en mocht je het nog niet gedaan hebben, check vooral ook onze Gamescom preview.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch