Menu Premium

Bethesda wil Fallout 4 PS4 mods “zo snel als menselijk mogelijk is”

Angelique Grift 07/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor Fallout 4 werd beloofd dat het maken en spelen van mods een optie ging zijn voor zowel de Xbox One als de PlayStation 4. Deze mods zijn voor de Xbox One-eigenaren ondertussen gesneden koek, maar dat is drie maanden later niet het geval voor de bezitters van een PlayStation 4. Wanneer kan dan de laatst genoemde groep ook genieten van zijn of haar eigen mods? Het antwoord: Bethesda wil Fallout 4 PS4 mods “zo snel als menselijk mogelijk is” beschikbaar maken.

De indicatie die gegeven wordt door Bethesda’s Peter Hines is vager dan koffiedik kijken. Hines geeft aan in een interview met Metro dat de modsupport op dit moment in de evaluatiefase zit. Wanneer deze fase voorbij is, komt er meer informatie. Ook zegt hij dat we niet bang hoeven te zijn dat het niet door gaat. Ondanks dat het wat langer duurt, geeft Hines aan dat modsupport voor de PlayStation 4 bovenaan de lijst van prioriteiten staat.

Het is onduidelijk waarom we langer moeten wachten op Fallout 4 modsupport voor de PlayStation 4. Kan jij het geduld voor deze feature op Sony’s PlayStation 4 nog opbrengen, of eis je het nu om met Mickey Mouse in Fallout 4 rond te kunnen lopen? Laat het ons weten in de comments!

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch