Menu Premium
Loading...

Explosief ochtendgloren in gameplay trailer Warhammer 40,000: Dawn of War 3

Angelique Grift 13/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

In mei van dit jaar werden we al geteased met de aankondiging van de opkomende Dawn of War-Game en bijbehorende beelden. Nu tijdens de E3 wordt laten zien hoe vet de daadwerkelijk gameplay gaat zijn. Aanschouw de explosieve ochtendgloren in gameplay trailer Warhammer 40,000: Dawn of War 3.

De trailer van de real-time strategy-game zit bomvol explosieven, dikke troepen en niet te missen in deze trailer is de reuzachtige unit die de boel omver blaast: De Imperial Knight. Met zijn kanonnenarmen en op zijn rug een rocket launcher is deze robot één van de grootste units in de game. Uiteraard is het niet een kwestie van in de rondte schieten, maar gaat er het nodige denkwerk aan vooraf. Waar Dawn of War 2 focuste op kleine troepen van elite soldaten, heeft ontwikkelaar Relic Entertainment met deel drie ook teruggegrepen naar het eerste deel van deze RTS-serie. In Dawn of War draaide het om volle strijdvelden met een hoog aantal troepen. In Warhammer 40,000 kun je een eigen strategieen ontwikkelen en daarbij kiezen voor veel of elite strijders.

Ondanks dat deze beelden er veel belovend uitzien, moet er nog even gewacht worden voordat de epische oorlogen gestreden kunnen worden. De release datum staat namelijk op het jaar 2017. Exacter dan dat maakt de ontwikkelaar het helaas nog niet. Zit jij al met jeukende handjes af te tellen naar volgende jaar?

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch