Menu Premium

Server update verbetert matchmaking Ranked-modus Rainbow Six Siege

Jeroen Wiersma 23/02/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het verbeteren van de kwaliteit van potjes die worden gespeeld in de Ranked-modus, dat is het doel van de server update die vandaag door Ubisoft is doorgevoerd in Tom Clancy’s Rainbow Six Siege.

In online games moet er altijd een trade-off worden gemaakt: Als iedereen met elkaar gematcht kan worden, heb je snel genoeg spelers bij elkaar en hoef je ze dus niet lang te laten wachten op het startschot van het knalfestijn. Aan de andere kant kun je spelers aan elkaar koppelen die aan elkaar gewaagd zijn. Kost wat meer tijd om een goede groep samen te stellen, maar het levert wellicht een interessantere gameplay-ervaring op. Ubisoft Montreal heeft de balans opgemaakt en ingezien dat de weegschaal voor Rainbow Six Siege op dit moment te ver naar de kant van de tijdswinst doorbuigt. Ze kiezen er daarom voor meer gewicht aan de andere kant van de weegschaal toe te voegen, waardoor je voortaan dus meer spelers zult tegenkomen van jouw niveau.

Het Ubisoft-forum van Rainbow Six Siege laat zien dat de reacties op deze ingreep verdeeld zijn. De één vindt de wachttijden al te lang en zit niet op nog langere te wachten, de ander vindt het een goede zaak en verwacht minder frustratie, waardoor ook minder mensen tijdens het potje ervandoor gaan, en weer een ander vindt dat er veel belangrijkere zaken zijn waar Ubisoft Montreal zich op moet richten. Wat vind jij?

Bron: VG24/7

Server update verbetert matchmaking Ranked-modus Rainbow Six Siege

Server update verbetert matchmaking Ranked-modus Rainbow Six Siege

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch