Menu Premium

NHL Supercard nu beschikbaar voor iOS en Android

Jeroen Wiersma 08/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Alhoewel ijshockey geen grote sport is in ons kikkerlandje, zullen weinig gamers onbekend zijn met de NHL. In 1991 kon je bijvoorbeeld al op Sega Mega Drive ijshockeyen met NHL Hockey en sindsdien is er op bijna elke platform een dergelijke game verschenen. Zo ook de mobiel of tablet dankzij NHL Supercard, een game die nu beschikbaar is voor iOS en Android.

Zoals de titel al doet vermoeden, heeft deze game van 2K alles te maken met NHL en kaarten. Dat kunnen zijn spelerskaarten, maar ook kaarten waarmee je je spelers tijdelijk een boost kunt geven, of waarmee je ze kunt trainen voor een blijvende verbetering. Elke speler heeft zijn eigen eigenschappen en zal daarmee in bepaalde situaties beter zijn dan in andere, waarbij zeldzamere spelers over het algemeen hogere stats hebben.

Wanneer je een team hebt gevormd, ben je klaar om het op te nemen tegen een tegenstander. De winnaar wordt bepaald door te winnen in typische ijshockey situaties. Je krijgt zo’n situatie voor je voeten geschoven, je kiest de speler of spelers uit je team die volgens jou het beste uitkomen in die omstandigheden, en de AI doet de rest. Of je nu wint of verliest, je krijgt sowieso een beloning, al zal deze natuurlijk wel groter zijn als je wint.

In NHL Supercard duik je niet helemaal zelf in het ijshockey op de manier van het besturen van de spelers, maar je bent wel bezig met het bouwen van een team. Met de keuze uit meer dan 450 spelers wordt er flink een beroep gedaan op je verzameldrift. Welke NHL-spelers komen er in jouw sterrenteam?

NHL Supercard nu beschikbaar voor iOS en Android

NHL Supercard nu beschikbaar voor iOS en Android

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch