Menu Premium
Loading...

Yooka-Laylee Review

11/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Olé, olé, Yooka-Laylee is uit. Een game die met name Emiel zo graag wilde spelen dat hij zijn hele sociale omgeving er voor heeft geterroriseerd. JJ werd onder druk gezet als hij de review niet kon doen, andere Gamekings bedreigd als ze ‘zijn game’ zouden afpakken en zijn vriendin moest maar even een weekendje iets voor zichzelf gaan doen, want hij moest de game spelen. En ook Shelly was helemaal klaar voor de kleurige platformer die de spirituele opvolger van Banjo Kazooie (en ook Donkey Kong Country) is. Check wat de twee te zeggen hebben in de Yooka-Laylee Review.

Yooka-Laylee de spirituele opvolger van Banjo Kazooie

Maar, als je zoveel van zo’n game verwacht (en terecht want Banjo Kazooie was super). Kan het dan niet alleen maar tegenvallen? Of heeft de Britse developer Playtonic zichzelf overtroffen en laten zij met een Indie-budget de hoogtijdagen van de platformer weer herleven?

Emiel en Shelly gaan in deze review van Yooka-Laylee het antwoord geven op deze vraag. En het gebeurt niet vaak, maar beiden waren zenuwachtig voorafgaand van deze opnames. Dit was een van hun games   het jaar. Wat ging het worden: totale euforie of een groot tranendal…

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch