Menu Premium
Loading...

Boris vertelt over Grand Theft Auto V

Gamekings Boris
Google Plus Boris van de Ven
02/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Velen denken dat het de beste game van 2013 gaat worden en kijken dan ook al maanden uit naar de release, die helaas nog op zich laat wachten tot 17 september. We hebben het natuurlijk over GTA V. Boris mogen we wel een geluksvogel noemen, want hij is naar Londen gevlogen en mocht daar een uur lang kijken naar nieuwe beelden van de game. Benieuwd welke nieuwe info over Grand Theft Auto V hij gezien heeft? Het embargo is verlopen dus hij mag het je nu eindelijk zelf vertellen in dit item met de toepasselijke naam: Boris vertelt over Grand Theft Auto V.

De presentatie werd gegeven op de Xbox 360 en Boris zag twee missies, eentje waarin de drie hoofdpersonen, Trevor, Michael en Franklin moesten samenwerken bij het overvallen van een geldwagen, een zogenaamde Heist. De voorbereiding, de verschillende rollen die de hoofdpersonages in nemen en hun speciale eigenschappen. Er werd ook een side quest getoond waarin een in verval geraakte Hollywood ehh..sorry… Vinewood ster door paparzi werd belaagd en gered moest worden. Verder kreeg Boris de wereld van Los Santos te zien, de verschillende buurten en hoe het switchen werkt tussen de drie verschillende personages.

Wat we allemaal al weten is dat GTA V groter gaat zijn dan welke GTA dan ook. Maar heeft Rockstar het hiermee over een eindeloze stad waar je niet uitgereden in raakt, of hebben ze de stad groot gemaakt op een andere manier? Boris was in ieder geval voor de presentatie al enthousiast over de game, maar of hij na het zien van deze gameplay-beelden nog enthousiaster is geworden? Je hoort het van hem in dit nieuwe item over Grand Theft Auto V.

Ontwikkelaar: Rockstar Games
Uitgever: Rockstar North
Platform: Xbox 360 en PlayStation 3

Nieuwe info van Grand Theft Auto V

 

Boris vertelt over Grand Theft Auto V

Loading...
 • Jero

  The only game I want to play..
  Binnenkort dan toch maar ff een ps3 tweedehands op de kop tikken voor deze game. En Boris you lucky bastard, GTA V al mogen aanschouwen in all it’s glory :D.

  ‘En ja ik wou daar eventjes over vertellen’, GAAT UW GANG HEER VAN DE VEN.

 • Weet je dit is ontzettend grappig.
  We zijn nu een meer dan een jaar verder toen deze video online werd gebracht.
  Dus ook meer dan een jaar vóór dat alle heibel begon rondom de zaak van Lindsay Lohan en dat ze Rockstar heeft aangeklaagd omdat ze veel op de ingame character lijkt.

  Maar zelfs hier zegt @gkboris (op 09:40) nu dat de “Stranger & Freak” mission karakter verdacht veel op Lindsay lijkt… toch geen toeval?!? 😮

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord