Menu Premium

Xbox One wordt geleverd met headset en 4K HDMI-kabel

Gamekings Redactie 08/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het lijkt erop dat vandaag een heuze Xbox One-dag is, wat nieuws betreft. Eerder vandaag hadden we al de trailers van de controller, Play & Charge Kit en de headset en nu weten we precies wat er bijgeleverd gaat worden in november. De Xbox One wordt geleverd met headset en 4K HDMI-kabel, waardoor de console klaar lijkt voor de toekomst.

Eerder vandaag was het nog gissen of de chat-headset bij de Xbox One zit als je de console aanschaft. In eerste instantie was Microsoft niet van plan om het stukje hardware standaard in de doos te stoppen, maar nu blijkt dat het wél het geval gaat zijn. Zoals in het eerdere bericht omtrent de headset al gezegd werd, was de Xbox 360-headset een geliefd ding doordat hij standaard meegeleverd werd. Toen het erop leek dat het bij de Xbox One niet het geval zou zijn, waren fans niet blij met de extra kosten die er gemaakt moeten worden om een headset aan te schaffen. Het is voor velen dan ook goed nieuws dat er eindelijk duidelijkheid over is.

Microsoft lijkt klaar te zijn voor de toekomst en dat laten ze zien door een 4K HDMI-kabel mee te leveren met de Xbox One. Op het moment zijn televisies die de 4K-resolutie ondersteund nog schreeuwend duur, maar met de tijd wordt dat natuurlijk minder. Als het aan Microsoft ligt, hoef je niet opnieuw een HDMI-kabel aan te schaffen als je voor een 4K-televisie gaat.

Verder krijgen we ook wat technische details. Zo wordt het onder andere duidelijk dat de draadloze verbinding tussen de Xbox One en de controller wordt uitgeschakeld wanneer er een kabel tussen de twee stukken hardware zit. Dit zorgt er ook voor dat er met kabel gespeeld kan worden als er geen accu of batterijen in de controller geplaatst zijn. Zoals we al wisten, zit er een 500GB-harde schijf in de Xbox One en leest de console Blu Ray-discs.

Een precieze dag weten we nog niet, maar dat de Xbox One in november uitkomt is duidelijk. Jongens, jongens, het komt steeds dichterbij en het wachten wordt alsmaar moeilijker.

Xbox One wordt geleverd met headset en 4K HDMI-kabel

Xbox One wordt geleverd met headset en 4K HDMI-kabel

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch