Menu Premium
Loading...

Xbox One Unveil trailer

Gamekings Redactie 22/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gisterenavond vanaf zeven uur werd bij ons de persconferentie van Microsoft uitgezonden waarbij Microsoft de nieuwe Xbox zou gaan aankondigen. Vrijwel aan het begin van deze presentatie lieten ze de Xbox One Unveil trailer zien waarin de nieuwe Xbox in vol ornaat werd getoond. Een glimmende zwarte doos die ons erg deed denken aan een enterntainmentbox van een niet nader te noemen provider. Tijdens de presentatie werd de nieuwe Xbox gepresenteerd als de Xbox One. Maar werden wij erg blij van deze presentatie? Niet helemaal.

Natuurlijk was het te verwachten dat we deze presentatie niet veel games zouden zien. Het feit dat ze de fysieke vorm van de Xbox One lieten zien, was eigenlijk ook wel te verwachten. Sony heeft tot de dag van vandaag nog steeds niet de vorm van de PlayStation 4 laten zien. Op de teaser na dan, welke ze een dag voor de presentatie van Microsoft lieten zien. Over de vorm van de Xbox One zijn de meningen nogal verdeeld. De een vindt het een afschuwelijk lelijk ding, de ander vindt hem wel stijlvol en ziet deze wel bij de televisie staan. Over de controller zijn de meesten wel erg enthousiast. De Xbox 360 controller was al een favoriet bij velen en deze lijkt niet heel veel te verschillen qua vorm. Wat dus goed nieuws is.

Al met al zijn we als fanatieke gamers eigenlijk niets wijzer geworden van deze presentatie en zullen we toch echt moeten wachten op de E3, waar Microsoft naar eigen zeggen enorm gaat uitpakken met exclusieve titels en nieuwe IP’s.

Xbox One Unveil trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch