Menu Premium
Loading...

White Night Music Video – Launch Trailer

René Janssen 03/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze week verschijnt de stijlvolle survival-horror game White Night op de PlayStation 4, Xbox One en PC. Je kunt alvast de launch trailer bekijken van deze toch wel erg apart vormgegeven game, geproduceerd door Osome Studio.

Op zich is White Night een klassieke survival-horror game. Het is de stijlvolle vormgeving die het net iets anders maakt dan de Resident Evil’s van tegenwoordig. Wat ook perfect aansluit bij het thema is de angst voor het donker. Je speelt een gewonde man die in een groot, van de buitenwereld afgesloten villa naar hulp zoekt. De gevaren liggen echter in de schaduwen op de loer. Je probeert jezelf in het donker een weg te banen naar iedereen die je uit je benarde situatie kan bevrijden. Het is oppassen geblazen, terwijl je amper een hand voor ogen ziet. Af en toe vind je wel eens een zaklamp of andere zwakke lichtbronnen, maar ze zijn schaars.

De game speelt zich dus af in het donker en daar is bij de vormgeving handig op ingespeeld. Deze heeft een zwart-wit stijl, zodat heel erg het gevoel krijgt dat je in het donker speelt. Zwart voor het donker en de witte gedeeltes die worden opgelicht door de schaarse verlichting. Een film noir-stijl en noir voor zwart lijkt in dit geval alleen maar logisch.

White Night verschijnt 4 maart voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Bekijk de unieke trailer en geniet van deze unieke visuele stijl en soundtrack. Een originele manier om horror te ervaren?

Bron: PlayStation

White Night Music Video - Launch Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch